Hoop neemt toe bij PSV: 'Het is zeker mogelijk dat ik blijf, sluit het niet uit'

Hoop neemt toe bij PSV: 'Het is zeker mogelijk dat ik blijf, sluit het niet uit'

6 augustus - 23:17
112

Cody Gakpo gaat na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen (4-1) in op zijn toekomst. De PSV'er sluit niet uit dat hij het komende seizoen in Eindhoven te bewonderen is.

Gakpo scoorde tweemaal en werd na een uur door Ruud van Nistelrooij naar de kant gehaald. "Dinsdag is het belangrijkst, dan hebben we alle krachten nodig", doelt de aanvaller in gesprek met ESPN op de return tegen AS Monaco. "Maar ik denk dat niemand die speelt er graag uit wil", voegt hij eraan toe. 

Zijn twee goals zullen in de rest van Europa niet onopgemerkt blijven. Toch benadrukt Gakpo, die nog tot medio 2026 vastligt bij PSV, dat een langer verblijf niet uitgesloten is. "Het is zeker mogelijk dat ik blijf." Verslaggever Hans Kraay junior vraagt zich af of de kans op nog een jaar PSV groeit, wanneer de Eindhovenaren de groepsfase van de Champions League halen. "Dat zou kunnen, ja. Ik heb ook nergens gezegd dat ik hoe dan ook vertrek."

Gakpo is bereid om met algemeen directeur Marcel Brands, technisch directeur John de Jong en Van Nistelrooij om tafel te gaan. "Of ik een kop koffie met ze wil drinken? Voor hen koffie, voor mij water", zegt hij met een knipoog. "Het is niet uitgesloten dat ik blijf."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie