Ten Hag debuteert in de Premier League: hoge odds voor hoofdrol Eriksen!

Ten Hag debuteert in de Premier League: hoge odds voor hoofdrol Eriksen!

07-08-2022 10:00 Laatste update: 10:04

ADVERTORIAL - Erik ten Hag beleeft zondagmiddag zijn debuut in de Premier League. De Haaksbergenaar en zijn ploeg ontvangen Brighton & Hove Albion, tegen wie het dit jaar in mei nog goed misging voor The Red Devils. Blijven de eerste drie punten onder Ten Hag in Manchester? Bookmaker Unibet heeft fraaie odds staan voor een doelpuntrijk duel op Old Trafford. Bij een hoofdrol van Christian Eriksen pak je zelfs twaalf keer je inzet terug!

Voetbalmachine Ten Hag komt langzaam op gang

Manchester United begon de voorbereidingstour met een indrukwekkende reeks aan resultaten. Liverpool FC werd met 4-0 over de knie gelegd, Melbourne Victory moest er met 4-1 aan geloven en ook tegen Crystal Palace werd er met 3-1 gewonnen. Vervolgens werd er gelijkgespeeld tegen Aston Villa en Rayo Vallecano en zelfs verloren van Atlético Madrid. Desondanks zal Ten Hag tevreden terugkijken op de maand juli: meerdere grote spelers werden aangetrokken en het spel van de ploeg zag er al een stuk verzorgder uit. 

Ten Hag heeft het eredivisiegehalte van United flink opgekrikt met de komst van Lisandro Martínez en Tyrell Malacia. Ook kwam oud-Ajacied Eriksen over van Brentford FC. Met de nieuwe aanwinsten en het waarschijnlijke verblijf van Cristiano Ronaldo gaan The Red Devils dit duel in als favoriet. Bookmaker Unibet heeft een odd van 1.66 staan op een overwinning van de thuisploeg, terwijl Brighton een odd van 5.60 kent. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Liever een gokje wagen? Met een Combi Bet vallen de odds hoger uit. Wint United, scoren beide ploegen en schiet Ronaldo raak? Dan pak je ruim vijf keer je inzet met een odd van 5.20. Schiet Ronaldo twee keer of meer op doel? Daar heeft Unibet een fraaie odd van 2.55 voor staan. Eriksen gaf in het vriendschappelijke duel met Wrexham al een assist. Lukt dat de Deen opnieuw? Daar staat een odd van 3.40 op. Scoort de oud-Ajacied daarnaast? Dan pak je met een odd van 12.00 een flinke winst.

Wint United beide helften? Met een odd van 4.35 is dat zeker een blik waard. In mei won Brighton in eigen huis nog met 4-0 van United, maar sindsdien is er veel veranderd en is topverdediger Marc Cucurella naar Chelsea FC verhuisd. Vallen er vier of meer treffers? Dan pak je ruim drie keer je inzet met een odd van 3.10

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.