FC Twente weigert miljoenenbod van Feyenoord: 'Het is heel simpel'

FC Twente weigert miljoenenbod van Feyenoord: 'Het is heel simpel'

07-08-2022 17:57 Laatste update: 20:19
252

FC Twente gaat Ramiz Zerrouki hoogstwaarschijnlijk niet verkopen aan Feyenoord, stelt Jan Streuer. De technisch directeur vindt dat er te weinig is geboden door de Rotterdammers.

"Feyenoord heeft een bod gedaan en dat hebben we afgewezen. Hoe het verder gaat, wachten we maar even af", laat Streuer weten aan ESPN. Hij heeft geen tegenvoorstel gedaan, omdat Zerrouki niet weg mag. "Ik heb geen idee wat Feyenoord precies kan of wil doen, maar voor ons was het niet genoeg in ieder geval."

Streuer legt het simpel uit. "Feyenoord wil de speler en de speler is geïnteresseerd. Dan moet de club met een bod komen. Dat is gebeurd. Voor de rest wachten we het af. Of Zerrouki gaat muiten? Dat kan altijd, maar dan heeft de speler een probleem. Als hij gaat muiten, gaat hij niet spelen. Dat is nooit in het voordeel van de spelers. Maar ik verwacht dat helemaal niet, want die jongen heeft een geweldige instelling."

"In de voetbalwereld gebeuren veel transfers, maar er gaan ook heel veel transfers niet door", benadrukt Streuer. "Dat hoort erbij. Een club moet kunnen zeggen: wij willen niet verkopen. Nou, dan wordt er niet verkocht. heel simpel."

Feyenoord zou vijf miljoen euro, exclusief bonussen, hebben geboden op Zerrouki. De middenvelder van FC Twente is in De Kuip de beoogde opvolger van Fredrik Aursnes, die naar Benfica lijkt te vertrekken.