Maguire over samenwerking met Martínez: Nog niet op dezelfde golflengte

Maguire over samenwerking met Martínez: "Nog niet op dezelfde golflengte"

07-08-2022 18:16 Laatste update: 18:53
56

Harry Maguire vindt dat zijn samenwerking met Lisandro Martínez veel beter moet. Het nieuwe centrale duo van Manchester United incasseerde zondag twee doelpunten in de pijnlijke seizoensouverture tegen Brighton & Hove Albion (1-2 nederlaag).

In gesprek met Sky Sports blikt de aanvoerder terug op zijn eerste Premier League-wedstrijd met de Argentijn. "Het is geweldig om Lisandro bij deze club te hebben. We hebben nog niet veel samengespeeld. In de openingsfase zaten we duidelijk nog niet op dezelfde golflengte. Samenwerkingen tussen verdedigers moeten opgebouwd worden en het zal straks veel beter gaan."

Wedden

Meer odds

In het duel met Brighton stond het nog niet goed genoeg. De Duitser Pascal Gross kroonde zich met twee doelpunten tot man van de wedstrijd. Maguire baalt als een stekker van de slechte start. "We hebben een goede voorbereiding gehad, maar een 0-2 ahterstand bij rust was het slechtst denkbare scenario. Het was niet goed genoeg. We kwamen nog wel terug, maar daarna deden we niet meer dan wat huffen en puffen. Dit is een slechte start voor ons."

Komende zaterdag krijgt het nieuwe verdedigingsduo van The Mancunians een herkansing. Dan staat de uitwedstrijd tegen Brentford, dat zondag met 2-2 gelijkspeelde tegen Leicester City, op het programma.