Romano spreekt AD tegen: Aursnes rondt deze week transfer naar Benfica af

Romano spreekt AD tegen: Aursnes rondt deze week transfer naar Benfica af

8 augustus - 13:40
81

Hoewel het Algemeen Dagblad een slag om de arm houdt omtrent de transfer van Fredrik Aursnes naar Benfica, weet transfergoeroe Fabrizio Romano het zeker: de Noor verlaat Feyenoord en tekent mogelijk deze week nog bij O Glorioso.

Benfica wil de deal deze week sluiten, meldt Romano maandagmiddag. Momenteel worden 'de laatste details' besproken, waarna er een klap gegeven zal worden op de overgang. De kans is aannemelijk dat de transfersom het laatste struikelblok vormt. Benfica heeft tot dusver ruim tien miljoen euro geboden, maar hier ging Feyenoord nog niet mee akkoord.

Aursnes heeft naar verluidt twee weken geleden al een persoonlijk akkoord bereikt met de club waar Roger Schmidt aan het roer staat. In Portugal komt hij David Neres tegen, die overkwam van Shakhtar Donetsk. Het AD schetste dat de verkoop van Marcos Senesi er mogelijk toe zou leiden dat Aursnes in Rotterdam-Zuid behouden kon blijven. Volgens Romano is hier geen sprake van. 

Vorige zomer kwam Aursnes voor 450 duizend euro over van Molde FK. Hij speelde tot dusver 48 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie