'Memphis mag hopen op langer verblijf: mogelijk andere vertrekker bij Barcelona'

'Memphis mag hopen op langer verblijf: mogelijk andere vertrekker bij Barcelona'

08-08-2022 16:44
51

Memphis Depay heeft er nooit een geheim van gemaakt langer bij FC Barcelona te willen blijven. Mogelijk komt die wens uit, aangezien hij niet meer koste wat kost verkocht hoeft te worden.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt maandagmiddag dat Memphis óf Pierre-Emerick Aubameyang Barcelona deze zomer gaat verlaten. Het is uitgesloten dat beide aanvallers uit Camp Nou vertrekken. Voor de Oranje-international groeit de mogelijkheid om langer aan de Catalanen verbonden te blijven. Memphis is naar verluidt nog wel met Barcelona aan het onderhandelen over een contractontbinding. 

Hij zou Barcelona alleen voor de juiste club willen verlaten. Dat kan volgens hem alleen, als hij een vervolgstap in eigen hand heeft. Barça wil hem verkopen aan een club die twintig miljoen euro biedt. Om die reden wil hij een transfervrije status vergaren. Juventus is volgens Romano een kandidaat om Memphis in te lijven.

Memphis zat zondagavond in de strijd om de Trofeu Joan Gamper op de bank. Na zestig minuten kwam hij in de ploeg voor Robert Lewandowski. Ook Aubameyang begon op de reservebank.