Nu bijna vier keer je inzet voor een comeback van het Rangers van Van Bronckhorst!

Nu bijna vier keer je inzet voor een comeback van het Rangers van Van Bronckhorst!

09-08-2022 10:00 Laatste update: 09:57

ADVERTORIAL – Dinsdagavond vechten het Rangers FC van manager Giovanni van Bronckhorst en het Union Sint-Gillis van verdediger Bart Nieuwkoop uit wie in potentie de tegenstander van PSV wordt in de play-offs voor het bereiken de groepsfase van de Champions League. Kunnen de Schotten een 2-0 achterstand wegpoetsen? Op Unibet staat een odd van 3.75 voor wanneer dit ze lukt!

Hoe de heenwedstrijd in het Brusselse Joseph Marienstadion verliep

De eerste wedstrijd uit het tweeluik eindigde in een 2-0 einduitslag voor Union. In het Joseph Marienstadion had de ploeg van Van Bronckhorst in de beginfase nog de overhand, maar nadat het op een 1-0 voorsprong kwam ‘domineerden de Brusselaren tegen de zwakke Rangers’, aldus de conclusie van Het Laatste Nieuws. De doelpunten kwamen middenvelder en tevens aanvoerder Teddy Teuma en van spits Dante Vanzier, vanaf de stip. Op Unibet krijg je respectievelijk 8.00 en 3.50 voor een doelpunt van de twee.

Rangers: een bewezen comebackploeg

Als de Schotten één ding bewezen hebben in de afgelopen voetbaljaargang, dan is het wel dat het tot nagenoeg alles in staat is. In de knock-out fase van de succesvolle Europa League-campagne, werd er zowel in de kwartfinale tegen SC Braga als in de halve finale tegen RB Leipzig van een achterstand teruggekomen op Ibrox. Beide keren gingen de Rangers het tweede duel met een 1-0 achterstand in, maar werd die stand omgebogen in een 3-1 zege. Trainer Van Bronckhorst zei dan ook terecht op de persconferentie dat ‘ze weten hoe het is om van een achterstand terug te komen’. Mocht dit Rangers lukken, dan staat daar een odd van 3.75 voor klaar op Unibet.

De return: een kolkend Ibrox

Dat de returnwedstrijden een spektakel zijn op Ibrox, dat is al meerdere keren gebleken. Afgaand op het resultaat in de heenwedstrijd zal Union met het grootste zelfvertrouwen afreizen naar Schotland, maar in de competitie had het een horrorgenerale. De club uit Brussel ging met 3-0 onderuit tegen het KV Mechelen van trainer Danny Buijs. Van Bronckhorst boekte een beter resultaat, door met 2-0 te winnen van Kilmarnock.

Dat het gaat kolken op Ibrox, is één ding wat zeker is. De wisselwerking tussen de spelers en het publiek is dan ook prachtig, en in de Rangers-selectie speelt één man die weet hoe je daar het voortouw in moet nemen: James Tavernier. In de wedstrijd tegen Braga scoorde hij twee keer en tegen Leipzig was hij wederom belangrijk met één goal. De aanvoerder speelt weliswaar op de rechtsbackpositie, maar met zijn drive naar voren weet hij menig ploeg het vuur aan de schenen te leggen. Daar komt ook nog eens bij dat hij de strafschoppen voor zijn rekening neemt. Voor een doelpunt van de Engelsman krijg je 3.80 op Unibet.

Mocht Union de Schotse wervelwind buiten de deur weten te houden en zelf toeslaan, dan staat daar ook een lucratieve beloning tegenover op Unibet. Voor een overwinning van de Belgen krijg je maar liefst 5.10 keer je inzet terug. Eén ding staat ook vast: tijdens dit duel gaat het nodige risico genomen worden door de Rangers. Dat betekent dat er mogelijkheden liggen in de omschakeling voor de Brusselaren. Op Unibet staat een odd van 1.89 voor beide teams scoren, iets wat we dan ook zeker niet uitsluiten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.