Zorgwekkende update Van Iperen: 'De toestand is nog steeds slecht'

Zorgwekkende update Van Iperen: 'De toestand is nog steeds slecht'

09-08-2022 15:51 Laatste update: 09-08-2022 15:51
24

De toestand van Donny van Iperen is nog altijd zorgwekkend. FC Zimbru, de Moldavische club waar de Nederlander actief is, deelde zondag een positieve update, maar komt daar dinsdag van terug.

Van Iperen kwam afgelopen weekend hard in botsing na een duel met de keeper van de tegenstander en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De voormalig verdediger van onder meer Go Ahead Eagles en Telstar vocht voor zijn leven. Later verklaarde Zimbru dat de situatie stabiel is, al brengt de club dinsdag zorgwekkender nieuws naar buiten. "Zondag vertelden de artsen dat zijn gezondheid verbeteringen vertoonde, dat gaf ons hoop, maar helaas is de situatie sindsdien niet verbeterd. De toestand van Donny is nog steeds slecht", zegt directeur Sergiu Topor via Instagram.

De 27-jarige Van Iperen ligt nog altijd in coma. Zijn familie is naar Moldavië afgereisd. "We bidden dat hij de kracht vindt om te herstellen", reageert broer Joey van Iperen. "We zijn dankbaar voor de steun van de club en de fans. We willen iedereen te bedanken voor de steun. We hopen dat alle hulp en liefde Donny kracht geven om weer wakker te worden. Hij is een vechter!"

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC «Zimbru» Chişinău 1947 (@fczimbru)

Prachtige actie Zimbru, mooi initiatief Telstar
Zimbru heeft voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen FC Zaria Balti een speciale actie opgezet. De inkomsten uit kaartverkoop worden gedoneerd aan de familie Van Iperen. Telstar heeft zijn fans opgeroepen kaarten te kopen voor de wedstrijd, ook al zijn ze niet van plan het duel te bezoeken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie