Update: Italianen bevestigen komst van Vilhena op huurbasis

Update: Italianen bevestigen komst van Vilhena op huurbasis

09-08-2022 17:20 Laatste update: 09-08-2022 17:20
24

Tonny Vilhena staat voor de volgende transfer in zijn loopbaan. De middenvelder wordt spoedig medisch gekeurd door Salernitana, een club uit de Serie A.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. Vilhena moet gehuurd worden van Espanyol. Speler en club liggen om financiële redenen overhoop met elkaar. Espanyol huurde Vilhena van FK Krasnodar, lichtte de optie, terwijl Vilhena daar zelf helemaal niet op zat te wachten. Espanyol heeft weer mot met Krasnodar en daardoor wacht Vilhena nog op een gedeelte van zijn salaris. 

Salernitana hoopt Vilhena nu op huurbasis op te kunnen halen bij Espanyol. Volgens Di Marzio kan de Italiaanse club hem na dit seizoen voor 3,5 miljoen euro kopen en bedraagt de huursom 300.000 euro. De medische keuring staat gepland voor ergens deze week. Vilhena ligt bij Espanyol nog vast tot de zomer van 2026. Hij speelde in Nederland voor Feyenoord.

Update: Salernitana heeft middels een korte verklaring bevestigd dat Tonny Vilhena komend seizoen actief is in Salerno. De Nederlandse middenvelder wordt gehuurd, met een optie tot koop. Hij zal met rugnummer tien gaan spelen. De ex-Feyenoorder lag om financiële redenen overhoop met Espanyol en wilde daarom vertrekken bij de Catalaanse club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie