Doelpunten Benzema niet alleen goud waard voor Real; verhoogde odds bij Unibet!

Doelpunten Benzema niet alleen goud waard voor Real; verhoogde odds bij Unibet!

10-08-2022 12:00

ADVERTORIAL – Woensdagavond staat de strijd om de UEFA Super Cup op het programma. Champions League-winnaar Real Madrid treft Europa League-winnaar Eintracht Franfkurt in het Olympisch Stadion van Helsinki. Bezorgt Karim Benzema zijn trainer Carlo Ancelotti voor de vierde keer een UEFA Super Cup? Unibet heeft twee gebooste odds voor je klaargezet voor doelpunten van de Fransman!

Benzema: dé man bij Real Madrid

Dat Real Madrid afgelopen seizoen voor de veertiende keer de Champions League wist binnen te slepen, kan op het conto worden geschreven van één man: Benzema. De gehaaide spits deed met zijn vijftien goals in het miljardenbal een gooi naar de winst van de Ballon d’Or. Met tien doelpunten in de knock-out fase van het toernooi – waaronder twee hattricks tegen Paris Saint-Germain en Chelsea – heeft hij het record geëvenaard van meeste goals ooit in de knock-out fase, een record dat hij nu deelt met zijn voormalig ploeggenoot Cristiano Ronaldo.

Ook in de voorbereiding is Benzema al goed op schot. In de wedstrijden die hij meespeelde wist hij telkens tot scoren te komen voor De Koninklijke. Eén ding is zeker: Eintracht kan zijn borst nat maken. Bij Unibet hebben ze ook veel vertrouwen in doelpunten van de Fransman. De bookie heeft twee fraaie gebooste odds klaargezet. Denk je dat Benzema er twee gaat maken? Dan staat daar een odd van 5.50 voor klaar. Denk je dat dat Real ook de overwinning brengt? Dan krijg je daar liefst zes keer je inzet voor terug. De echte waaghalzen kunnen zelfs veertien keer hun inzet terugkrijgen bij een hattrick van de topspits.

Eintracht Frankfurt: wisselende resultaten met nieuweling Götze in de ploeg

Afgelopen weekend gaf Eintracht het startschot voor het nieuwe Bundesliga seizoen. De Duitse ploeg ontving niemand minder dan Bayern München in eigen huis. Helaas voor de thuisploeg liep het duel uit op een regelrechte afgang. Der Rekordmeister liet even zien hoe veel zin het wel niet in het nieuwe seizoen heeft en slachtte de winnaar van de Europa League met maar liefst 1-6. Bij de rust stond er al een tussenstand van maar liefst 0-5 op het scorebord, iets wat Eintracht het liefst snel wil vergeten.

In het elftal van Eintracht was er één iemand in het bijzonder die zijn Bundesliga-rentree wel wat anders had voorgesteld: Mario Götze. De Duitse spelmaker kwam afgelopen zomer over van PSV en zag hoe zijn ploeg kopje onder ging tegen de Bundesliga-kampioen. Toch is het niet alleen maar kommer en kwel voor Eintracht. Een week voor de start van de competitie werd het duel om de DFB Pokal tegen 1. FC Magdeburg afgewerkt. Daarin vertolkte Götze direct een hoofdrol met zijn goede spel. Zou hij een doelpunt mee kunnen pikken tegen de mannen van Ancelotti? Op Unibet staat daar een odd van 6.25 voor.

Het koningskoppel van Bernabéu

Het waren niet altijd vrienden, maar sinds vorig seizoen is de liefde tussen Vinícius Junior en Benzema duidelijk opgebloeid. De Braziliaan liet eindelijk zien waarom Real hem op zeventienjarige leeftijd voor 45 miljoen euro overnam van Flamengo. De 22-jarige linksbuiten was afgelopen seizoen goed voor 22 goals en twintig assists in 52 wedstrijden, een meer dan aardig moyenne voor een linksbuiten.

Benzema, zijn vriend in de spits, was in het bijzonder blij met de doorbraak van Viní. Zestien keer werd hij succesvol bediend door de Braziliaan, die de hoofdrol opeiste in de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Dat de twee elkaar dus goed aanvullen, is een understatement. Op Unibet staat een leuke odd voor je klaar van 9.00 voor wanner Vinícius een doelpunt maakt en een assist geeft.  

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.