Hoge odds voor revanche van Ten Hag na verlies eerste competitiewedstrijd!

Hoge odds voor revanche van Ten Hag na verlies eerste competitiewedstrijd!

13-08-2022 10:00

ADVERTORIAL - Erik ten Hag verloor 7 augustus de eerste wedstrijd van zijn Premier League avontuur met 1-2 van Brighton and Hove Albion. Kan de ploeg van de Nederlandse oefenmeester zich revancheren zaterdag tegen Brentford? Bookmaker Unibet geeft Manchester United een goede kans op wraak tegen de Londenaren!

The Mancunians kenden een wisselvallige voorbereiding. Sterspeler Ronaldo bleef afwezig vanwege een vertrekwens en de laatste drie wedstrijden van de oefencampagne werden niet gewonnen. Later ging United ook in de competitie onderuit, in eigen huis tegen Brighton. Zaterdag krijgen ze kans op revanche, uit bij Brentford. De Londenaren speelden hun eerste wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Leicester City.

Hoge odd op nieuwe zeperd

Erik ten Hag zal er alles aan doen om deze wedstrijd wel winnend af te sluiten. Lukt dit Manchester United ook, dan staat daar een odd voor van 2.06 bij Bookmaker Unibet. Daarmee is de ploeg uit Manchester favoriet om dit duel te winnen. Voor een overwinning van thuisteam Brentford staat een odd van 3.80. Een gelijkspel tussen beide teams komt neer op een odd van 3.70

Verder is het interessant, om te kijken naar de odd voor het scoren van beide teams. Brentford maakte in hun eerste wedstrijd van de competitie direct twee doelpunten. Manchester United daarentegen maakte er slechts een en dat was ook nog eens een eigen doelpunt van Mac Allister die speelt bij Brighton. Als niet allebei de teams scoren, dan pak je een fraaie odd van 2.23. Lukt dit beide ploegen wel, dan staat daar een odd van 1.64 voor.

Toney on fire

Als je kijkt naar potentiële doelpuntenmakers, dan springt Ivan Toney van Brentford eruit. De Engelse spits maakte vorig seizoen twaalf doelpunten en schoot in de eerste wedstrijd van dit seizoen al zijn eerste tegen de touwen. Als hij ook dit duel het net weet te vinden, dan krijg je meer dan drie keer je inzet terug met een odd van 3.15.

Bookmaker Unibet geeft Cristiano Ronaldo de beste kans om te scoren bij Manchester United. Voor een doelpunt van de Portugees krijg je een odd van 2.30, maar vorige wedstrijd begon hij op de bank. Ook een mooie odd staat er voor een assist van Christian Eriksen. De Deen kwam deze zomer over van tegenstander Brentford en mocht in de eerste wedstrijd van het seizoen direct in de basiself starten. Geeft hij een assist deze wedstrijd, dan krijg je een odd van 4.00.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.