Ajax wil overtuigen voor eigen publiek: hoge odds voor goals Brobbey en Lucca

Ajax wil overtuigen voor eigen publiek: hoge odds voor goals Brobbey en Lucca

14-08-2022 09:00 Laatste update: 10:42

ADVERTORIAL - Het was nipt, maar Ajax wist zaterdag 6 augustus de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-3 te winnen van Fortuna Sittard. Kunnen de Amsterdammers deze lijn doorzetten tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen FC Groningen? Volgens bookmaker Unibet is Ajax de gedoodverfde winnaar zondag!

Ajax kende een drukke transferzomer, met het aantrekken van Steven Bergwijn en Brian Brobbey als uitschieters. Na een lastige eerste helft tegen Fortuna Sittard, ging ook de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. FC Groningen speelde in eigen huis de eerste wedstrijd van de Eredivisie met 2-2 gelijk tegen FC Volendam. Nu wacht zondag de loodzware opgave om de eerste drie punten van het seizoen op te halen in de Johan Cruijff Arena. 

Voor een overwinning van Ajax krijg je bij Unibet een odd van 1.16, voor winst van FC Groningen 19.25. Mochten de Amsterdammers deze wedstrijd minder dan 2,5 doelpunt maken, dan staat er een mooie odd van 2.43 te wachten. Voor meer dan 2,5 doelpunt van de ploeg van Alfred Schreuder ontvang je 1.54 keer je inzet. FC Groningen scoorde in hun laatste vier wedstrijden elke keer twee doelpunten. Lukt dit de ploeg van trainer Frank Wormuth zondag ook? Dan ontvang je maar liefst 5.80 keer je inzet! Wint Ajax en weten beide ploegen te scoren? Daar staat een mooie odd voor van 2.43.

Odds Brobbey en Lucca 

Qua potentiële doelpuntenmakers zijn er twee jonge favorieten in dit duel. Brobbey viel in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard sterk in en wordt door Unibet als meest waarschijnlijke speler gezien voor het maken van een goal. Ook de nieuwe Italiaan, Lorenzo Lucca, krijgt een grote kans. Voor Brobbey die één keer scoort is de odd 1.79 bij Unibet, voor Lucca 1.85. Mocht het Brobbey lukken twee keer te scoren, dan stijgt de odd al naar 4.75. Voor de andere nieuweling voorin, Steven Bergwijn, ontvang je een odd van 2.05 bij een treffer.

Bij wie de goals van FC Groningen af moeten komen wat Unibet betreft duidelijk. Jörgen Strand Larsen werd vorig jaar afgetekend clubtopscorer en maakte tegen Volendam al zijn eerste treffer van het seizoen. Mocht de Noor het voor elkaar krijgen om in de lastige uitwedstrijd tegen Ajax ook te scoren, dan staat daar een odd van maar liefst 4.80 voor. 

Verrast Groningen?

Ajax kwam afgelopen zaterdag al na zes minuten met 1-0 achter tegen Fortuna Sittard, maar de Amsterdammers konden het in de tweede helft ombuigen naar een overwinning. FC Groningen daarentegen stond voor rust al met 2-1 voor, maar gaf in de tweede helft juist de drie punten uit handen. Wil je een gok wagen op de ruststand, dan krijg je een odd van 10.00 als Groningen met de rust voor staat tegen Ajax. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.