'Groningen slaat nu ook Italiaans bod van meer dan tien miljoen euro af'

'Groningen slaat nu ook Italiaans bod van meer dan tien miljoen euro af'

10-08-2022 20:48
137

FC Groningen toont zich standvastig in zijn pogingen om Jörgen Strand Larsen te behouden. De Trots van het Noorden heeft nu ook een aanbieding van Salernitana afgeslagen, melden Voetbal International en Noorse media.

Eerder brachten Bologna en Middlesbrough al een bod uit op de 22-jarige spits. Salernitana mengt zich nu in de strijd, maar de Italianen kwamen er ook meteen achter dat Groningen geen gemakkelijke onderhandelingspartner zal zijn. Volgens Nettavisen is een bod van meer dan tien miljoen euro afgeslagen. VI verwacht desondanks dat 'het spel nog lang niet gespeeld is'.

Strand Larsen tekende vorig seizoen voor veertien doelpunten en twee assists in 32 Eredivisie-wedstrijden. De 1.92 meter lange Noor heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij de Italiaanse en Engelse clubs. Bij Salernitana zijn al drie landgenoten actief met Julian Kristofferen, Emil Bohinen en Erik Botheim. Ook Tonny Vilhena tekende woensdag bij de Serie A-club.

Groningen verkeert in een sterke positie. Strand Larsen heeft nog een contract tot medio 2024, met de optie voor nog een seizoen. De spits kwam in 2020 voor ruim één miljoen euro over van Sarpsborg uit zijn geboorteland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie