Update: Foeke Booy bevestigt navraag van Feyenoord naar Cambuur-steunpilaar

Update: Foeke Booy bevestigt navraag van Feyenoord naar Cambuur-steunpilaar

11 augustus - 07:55 Laatste update: 13:01
153

Feyenoord blijft na de komst van Marcos López op zoek naar een extra linksback. De Rotterdammers hebben hun oog laten vallen op SC Cambuur-steunpilaar Alex Bangura, die enkele miljoenen zou kosten. Dat meldt 1908.nl.

Trainer Arne Slot zou gecharmeerd zijn van de 23-jarige Bangura. Volgens het medium is de interesse nog niet concreet, maar informeerde Feyenoord recent wel naar de vleugelverdediger. Bangura genoot een deel van zijn jeugdopleiding op Varkenoord, voordat hij in 2018 transfervrij naar Cambuur vertrok. In Leeuwarden groeide hij de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde. Hij heeft nog een contract tot medio 2023, met de optie voor nog een seizoen.

Of Feyenoord doorpakt voor een nieuwe linksback, is afwachten. Dávid Hancko is de beoogde opvolger van Marcos Senesi, maar de Slowaak van Sparta Praag kan ook op links uit de voeten. De Rotterdammers werden eerder al in verband gebracht met Matías Viña, maar AS Roma ontving nog geen concreet voorstel. Dat zou in augustus nog kunnen veranderen, als blijkt dat de Uruguayaan weinig perspectief heeft in Stadio Olimpico.

Update: Feyenoord heeft bij SC Cambuur navraag gedaan naar Alex Bangura, bevestigt technisch manager Foeke Booy van de Leeuwarders aan Voetbal International. Een bod werd nog niet neergelegd. Volgens het weekblad moet de vleugelverdediger naar verwachting enkele miljoenen kosten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie