Brenet 'on fire' en 'passie' bij AZ: hoge odds voor succes in Europa!

Brenet 'on fire' en 'passie' bij AZ: hoge odds voor succes in Europa!

11-08-2022 12:00 Laatste update: 12:02

ADVERTORIAL – Na het Europese succes van PSV hopen FC Twente en AZ de Nederlandse voetballiefhebber ook te kunnen laten juichen. Beide teams hebben donderdagavond een verschillende uitgangspositie door de resultaten die vorige week donderdag werden geboekt. Gaat de Nederlandse coëfficiëntenpolonaise vrolijk verder na vanavond? Op Unibet staan weer mooie odds klaar

Twente: verplicht om het klusje te klaren in de Grolsch Veste

Een week geleden speelde Twente zijn eerste Europese wedstrijd sinds acht jaar afwezigheid. Dat deden de Tukkers met verve: in Servië werd een keurige 1-3 overwinning geboekt. Bij rust stond de ploeg van Ron Jans al met 0-3 voor, waarna het in de tweede helft de touwtjes wat liet vieren. Wat duidelijk werd in die wedstrijd is dat Čukarički geen bijzondere ploeg is.

Naar verwachting gaat Twente het klusje dan ook klaren donderdagavond. Met de krachtsverschillen op het veld en de fanatieke supporters in de Grolsch Veste kan het dan ook bijna niet anders dan dat ze een overwinning gaan boeken. Op Unibet kan je een bet-builder weddenschap bouwen waarin Twente wint en er drie goals of meer in de wedstrijd vallen. De bijpassende odd daarvan staat op 1.87. Daarnaast is Twente-back Joshua Brenet in vorm. In de uitwedstrijd tegen de Serviërs was hij al trefzeker en afgelopen weekend gaf hij nog een assist in het met 0-1 gewonnen duel bij NEC. Mocht Brenet het net wederom vinden, dan krijg je daar negen keer je inzet voor terug.  

AZ moet de Schotse verdediging open zien te rijten

In tegenstelling tot Twente heeft AZ zich een week geleden in de nesten gewerkt. De Alkmaarders werden verslagen in de uitwedstrijd tegen Dundee United (0-1). De ploeg van Pascal Jansen kwam in creatief opzicht heel wat tekort tegen de verdedigende Schotten, die zelf in aanvallend opzicht op het doelpunt na ook nauwelijks iets te vertellen hadden.

In het eigen AFAS-Stadion zal AZ de achterstand dan ook goed moeten maken. Het Schotse publiek zal ongetwijfeld vanaf de tribunes te horen zijn, maar toch in veel mindere mate dan dat vorige week het geval was. Afgaand op het voetballende gedeelte lijkt de club uit de Zaanstreek toch in staat te moeten zijn om de nummer vier van het Schotse Premiership zijn wil op te leggen. Jansen gaf op de persconferentie dan ook aan dat hij meer ‘passie en rendement’ van zijn ploeg verlangt.

Dat de Schotten er alles aan gaan doen om de 1-0 voorsprong over de streep te trekken, staat vast. Een voorsprong verdedigen is dan ook wel iets wat precies in het hun straatje ligt: vechten voor elke bal om die vervolgens lang te spelen. Naar verwachting zal het AZ toch wel gaan lukken om die defensie minimaal één keer kapot te spelen. Op Unibet staat een mooie bet-builder weddenschap voor je klaar met een odd van 3.25 voor wanneer AZ wint, er twee goals of minder in de wedstrijd vallen en dat niet beide teams een doelpunt maken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.