'PSG wil nog meer middenvelders en klopt aan bij Napoli voor Spaans international'

'PSG wil nog meer middenvelders en klopt aan bij Napoli voor Spaans international'

11-08-2022 10:15 Laatste update: 10:23
20

Paris Saint-Germain is druk bezig met de komst van Fabián Ruiz. De Spaanse middenvelder van Napoli is volgens Fabrizio Romano al persoonlijk rond met de Parijzenaars. Het is nu wachten tot de clubs tot een akkoord komen.

Volgens Romano wordt ook PSG-doelman Keylor Navas betrokken in de deal. Hij zou dan de omgekeerde route bewandelen. Ruiz heeft bij Napoli nog een contract tot juni 2023. De Serie A-club zou geprobeerd hebben de Spanjaard langer aan zich te binden, maar hij lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek.

De 26-jarige linkspoot maakte in 2018 voor 30 miljoen euro de overstap van Real Betis naar de Italiaanse havenstad. In vier jaar tijd speelde hij 166 wedstrijden. Hierin scoorde hij 22 keer. Hoeveel Napoli verlangt voor Ruiz, die vijftien keer uitkwam voor het Spaanse nationale elftal, is niet duidelijk. Zijn marktwaarde zou om en nabij de vijftig miljoen euro liggen, maar de transfersom ligt vermoedelijk een stuk lager.

Op het middenveld van PSG is het deze transferzomer een komen en gaan. Onlangs vertrok Georginio Wijnaldum naar AS Roma, terwijl de club met Vitinha en Renato Sanches twee nieuwe middenvelders aantrok.