Een heet Europees avondje: nu een quotering van 6.5 voor een mooie combo!

Een heet Europees avondje: nu een quotering van 6.5 voor een mooie combo!

11-08-2022 12:15

ADVERTORIAL - Donderdagavond worden de returns in de voorrondes van de Europa League en de Conference League afgewerkt. De Nederlandse voetballiefhebber zal zijn ogen voornamelijk gericht hebben op AZ en Twente, maar ook FC Basel, Partizan Belgrado en FC Royal Antwerp komen in actie. Op Unibet staat een mooie odd van 6.51 voor een combinatie van drie weddenschappen uit deze wedstrijden!

FC Basel - Brøndby IF: Basel bereikt de volgende ronde (2.10)

Basel heeft donderdagavond wat goed te maken. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Zwitserland moet een achterstand weten om te buigen tegen Brøndby IF. Met Wouter Burger in de basis werd er met 1-0 verloren tegen de Denen, waardoor het zicht op de groepsfase van de Conference League enigszins troebel is geworden.

Wanneer Basel de Conference League niet weet te bereiken, zou dat een grote teleurstelling zijn. Afgelopen seizoen reikten de Zwitsers tot de achtste finale van het toernooi waarin het werd uitgeschakeld door Olympique Marseille, de Feyenoord-opponent in de halve finale van de Conference League. Wanneer Basel de volgende ronde bereikt, krijg je daar 2.10 voor terug op Unibet.

Partizan Belgrado – AEK Larnaca: Partizan bereikt de volgende ronde (1.88)

Net als Basel zal Partizan donderdagavond ook aan de bak moeten om de volgende ronde van de Europa League te halen. De Serviërs legden het in de uitwedstrijd tegen Larnaca af door met 2-1 te verliezen. Namens de bezoekers kwam Quinsy Menig nog tot scoren. De Nederlander zal één van de spelers zijn die zijn club in het thuisduel bij de hand moet nemen.

Dat het tijdens thuiswedstrijden in Servië kan spoken, is bekend. In het vorige Conference League-seizoen ging Feyenoord in de achtste finales nog op bezoek bij Partizan. De Rotterdammers werden in de beginfase van dat duel nog overlopen, mede doordat het publiek er flink achter ging staan. Dat daar nu weer sprake van gaat zijn, behoort goed tot de mogelijkheden. Op Unibet staat een odd van 1.88 voor wanneer Partizan de volgende ronde weet te bereiken.

Royal Antwerp FC – Lillestrøm SK: Antwerp wint de wedstrijd (1.65)

Antwerp gaat de return van donderdagavond in met een riante uitgangspositie. Trainer Mark van Bommel zag zijn ploeg met 1-3 winnen bij Lillestrøm. De grote man aan de kant van de Belgische club was Radja Nainggolan. De ervaren middenvelder nam zijn ploeg bij de hand door de 1-2 en de 1-3 voor zijn rekening te nemen. Ook tijdens het afgelopen weekend deed Antwerp goede zaken in de door met 4-2 te winnen van OH Leuven, waardoor het fier aan kop staat in de Belgische competitie.

Er wordt donderdagavond dan ook maar één ding verwacht op De Bosuil: een overwinning van Antwerp. Het is niet zo dat de Belgen persé op jacht moeten naar de overwinning, maar door de uitstekende vorm in combinatie met het fanatieke publiek zal de ploeg van Van Bommel naar verwachting geen stapje terug doen. Op Unibet krijg je 1.65 voor een overwinning van de club uit de Belgische havenstad.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.