Unibet-promo: nu 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord in De Kuip!

Unibet-promo: nu 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord in De Kuip!

13-08-2022 20:00 Laatste update: 19:54

ADVERTORIAL – Aanstaande zaterdag neemt Feyenoord het op tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers deden afgelopen weekend goede zaken door met 2-5 te winnen van Vitesse, terwijl de Friezen niet verder kwamen dan een 0-0 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. Unibet heeft een mooie promo klaargezet voor de eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen in De Kuip.

Bookmaker Unibet geeft je de kans om flink te cashen met de volgende promo: bij een overwinning van Feyenoord krijg je vijftig keer je inleg terug! De maximale inzet bedraagt €1, waar je dus €50 mee kan verdienen. Let op: de promo is er alleen voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar de website van Unibet en maak een account aan. Tijdens het registreren is het noodzakelijk dat je kiest voor de optie ‘Feyenoord boost x 50’. Wanneer je succesvol bent geregistreerd, ga je naar de wedstrijd Feyenoord – Heerenveen en wed je op ‘Reguliere speeltijd: Feyenoord’. 

Unibet Feyenoord Promo

Het is van belang dat je specifiek voor deze weddenschap kiest, anders treedt de boost niet in werking. Als je deze weddenschap hebt geselecteerd, verschijnt vanzelf de optie om de boost aan te vinken. Je kan hier maximaal €1 op inzetten, minder mag natuurlijk ook. 

Gaan de Rotterdammers er met de overwinning van tussen? Dan ontvang je je welverdiende centen. Stelen de Friezen een puntje of gaan ze zelfs met de volle buit naar huis? Dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.