'Gênant als Frenkie niet naar Man U gaat, vreselijk als hij naar Chelsea vertrekt'

'Gênant als Frenkie niet naar Man U gaat, vreselijk als hij naar Chelsea vertrekt'

12-08-2022 11:02
73

Gary Neville is niet te spreken over het transferbeleid van Manchester United. De clubicoon neemt de situatie rond Frenkie de Jong als voorbeeld, die dichter bij een transfer naar Chelsea dan naar United lijkt.

Er wordt al maanden gesproken over een move van De Jong naar Manchester. Toch is de overgang verder weg dan ooit: de Nederlander wil bij FC Barcelona blijven. Als hij toch vertrekt, dan lijkt een overstap naar Chelsea meer voor de hand te liggen. "Als United De Jong niet weet te halen is het gênant. Maar als hij naar Chelsea gaat, is het verschrikkelijk", zegt Neville bij Football Daily.

"Vanwege de relatie die De Jong heeft met manager Ten Hag, moet er communicatie tussen die twee zijn", gaat Neville verder. "De Jong zou anders allang gezegd hebben dat hij niet wil komen. Bij United hebben ze een gat in de selectie, ze beginnen het seizoen met Fred en McTominay... Het lijkt alsof ze geen deals kunnen sluiten."

Op dit moment lijkt de kans klein dat De Jong naar Man United gaat. The Red Devils kijken inmiddels naar andere middenvelders op de transfermarkt. Zo wordt de naam van Adrien Rabiot nadrukkelijk genoemd op Old Trafford.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie