Van Nistelrooij geeft Gakpo-update en spreekt over mogelijk nieuwe versterking

Van Nistelrooij geeft Gakpo-update en spreekt over mogelijk nieuwe versterking

12 augustus - 11:14
126

Er speelt momenteel niets concreets rondom Cody Gakpo, verzekert Ruud van Nistelrooij. De geluiden gaan dat diverse Premier League-clubs de PSV'er op de radar hebben, al ligt dat volgens de keuzeheer genuanceerder.

Op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Go Ahead Eagles van komend weekend geeft Van Nistelrooij een update over zijn selectie. PSV beschikt over dezelfde namen die tegen AS Monaco van de partij waren. Dus ook Gakpo. "Ik vind het knap hoe hij zich blijft focussen op PSV en andere dingen parkeert", wordt Van Nistelrooij geciteerd door het Eindhovens Dagblad. Dat er niets concreets speelt, wil volgens de trainer niet zeggen dat er geen interesse is voor Gakpo.

Wegens het drukke schema hoopt Van Nistelrooij op korte termijn een nieuwe aanwinst te kunnen presenteren. "De wedstrijden wachten niet", zegt hij. Carlos Vinícius sluit mogelijk wel weer aan in Deventer. Een vertrek van de Braziliaan voorziet de de oefenmeester niet. "We hebben het over versterkingen, niet over spelers kwijtraken. Carlos hebben we er graag bij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie