PSV niet klaar op transfermarkt: 'Zeker bezig om selectie te versterken'

PSV niet klaar op transfermarkt: 'Zeker bezig om selectie te versterken'

12 augustus - 15:35
88

PSV móét zich nog versterken, vindt Ruud van Nistelrooij. Het is voor de trainer de klip en klaar dat het een lang seizoen met een moordend programma gaat worden en daar zou de Eindhovense club naar moeten handelen.

"We zijn zeker bezig om de selectie te versterken", bevestigt Van Nistelrooij, geciteerd door De Telegraaf. Een nieuwe aanvaller heeft prioriteit. "Je weet ook met het schema dat je gaat draaien tot het WK, dat er telkens maar twee, drie dagen tussen wedstrijden zitten. En dat gaat zo door, maanden aan een stuk. Dan weet je dat je jezelf moet gaan beschermen, met een zo breed en sterk mogelijke selectie."

Van Nistelrooij hoopt op korte termijn een positief bericht te ontvangen van John de Jong, die als technisch manager verantwoordelijk is voor het aan- en verkoopbeleid in het Philips Stadion. "Je wilt het zo snel mogelijk, want die wedstrijden wachten niet." Aan de verkopende kant lijkt PSV alleen een vertrek van Cody Gakpo nog te moeten vrezen. Ibrahim Sangaré verlengde afgelopen weekend zijn contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie