'Geïmponeerde Kökcü informeert clubleiding van Feyenoord over transferbesluit'

'Geïmponeerde Kökcü informeert clubleiding van Feyenoord over transferbesluit'

12-08-2022 16:40
233

Orkun Kökcü speelt ook komend seizoen voor Feyenoord. Alleen een droomclub kan de 21-jarige middenvelder nog verleiden tot een transfer, meldt Voetbal International.

Kökcü is onder de indruk van het nieuwe elan bij Feyenoord, dat zich flink roerde op de transfermarkt. De Turkse international ziet het wel zitten om samen op het veld te staan met spelers als Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Patrik Walemark, Danilo, Javairô Dilrosun, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez en Alireza Jahanbakhsh, schrijft VI. Hij heeft daarom besloten om in De Kuip te blijven.

Kökcü heeft ook de clubleiding geïnformeerd over zijn besluit. De spelmaker is weer aangesloten bij de selectie van trainer Arne Slot na een blessure. Hij zal tegen sc Heerenveen nog wel op de bank beginnen. Overigens vroeg Pierre van Hooijdonk zich onlangs nog af of Kökcü komend seizoen wel gaat spelen door het transfergeweld van de Rotterdammers.

Feyenoord is bovendien nog niet klaar. De Braziliaanse dribbelaar Igor Paixão wordt spoedig gepresenteerd. Ook hoopt de club nog de Argentijnse nummer tien Ezequiel Bullaude te verwelkomen.