Ten Hag rekent op transfers bij Manchester United: We moeten wel

Ten Hag rekent op transfers bij Manchester United: "We moeten wel"

12-08-2022 21:12
41

Erik ten Hag is ervan overtuigd dat Manchester United zich voor het einde van de transferperiode nog zal versterken. De Nederlandse manager erkent dat zijn selectie nog wel wat vers bloed kan gebruiken.

The Mancunians versterkten zich al met Tyrell Malacia, Lisandro Martínez en Christian Eriksen. Daar zal het niet bij blijven. "Ik ben ervan overtuigd dat we nog een betere ploeg zullen krijgen. We moeten ook wel. Maar ik ben tevreden en vind dat we heel goed samenwerken", zegt Ten Hag over de inspanningen van de club op de transfermarkt. Op namen wil hij niet ingaan. "Ik kan niets vertellen over individuen, ik kan niet praten over spelers die onder contract staan ​​bij andere clubs."

Ten Hag hoopt zich zaterdag te revancheren met United, dat op bezoek gaat bij Brentford. Het Premier League-debuut van de ex-trainer van Ajax viel vorige week in het water door de 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion. Of Cristiano Ronaldo start, laat Ten Hag in het midden. "Hij heeft een goede trainingsweek gehad. Hij heeft twee halve wedstrijden gespeeld en of hij zaterdag in de basis staat, zullen we zien. Dat wordt mijn beslissing en die hou ik voor me."