'Ten Hag wil Ziyech binnenhalen als Antony-alternatief, clubleiding twijfelt'

'Ten Hag wil Ziyech binnenhalen als Antony-alternatief, clubleiding twijfelt'

13-08-2022 10:32 Laatste update: 12:04
137

Erik ten Hag wil Hakim Ziyech er graag bij hebben op Old Trafford, maar de manager van Manchester United heeft daar niet de steun van de directie in mee. The Red Devils hebben al ruim vier weken geen nieuwe speler vastgelegd en daarmee begint de tijd te dringen.

Volgens het Manchester Evening News ziet Ten Hag een goed alternatief voor Antony in Ziyech. De Braziliaanse rechtsbuiten van Ajax moet tachtig miljoen euro kosten en dat is niet een prijs waar United aan kan voldoen. Ten Hag werkte al samen met Ziyech en is nog altijd gecharmeerd van de baltovenaar, maar de directie lijkt niet overtuigd. Met Tyrell Malacia en Lisandro Martínez kreeg Ten Hag al zijn zin met spelers die hij zelf goed kende, maar dat lijkt met Ziyech niet te gaan gebeuren. De Marokkaanse speler werd lange tijd in verband gebracht met AC Milan, maar met de komst van Charles de Ketelaere is Ziyech minder hard nodig in Milaan.

United heeft het lastig op de transfermarkt en probeerde ook Timo Werner op het laatste moment te overtuigen. De Duitse spits verliet Chelsea FC en keerde terug naar RB Leipzig voor ongeveer 25 miljoen euro. The Red Devils deden ook kort zaken met Marko Arnautovic, een andere bekende van Ten Hag, maar lieten die onderhandelingen vallen na forse kritiek van de achterban. Over een week is het honderd dagen geleden dat United de onderhandelingen met Frenkie de Jong begon. Inmiddels lijkt de Nederlander dichter bij een vertrek naar Chelsea FC, waardoor de club is doorgeschakeld naar Sergej Milinkovic-Savic van SS Lazio. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie