Verdubbel nu je inzet met fraaie odds voor de wedstrijden van Bayern en Real!

Verdubbel nu je inzet met fraaie odds voor de wedstrijden van Bayern en Real!

14-08-2022 10:00 Laatste update: 10:40

ADVERTORIAL – Real Madrid en Bayern München komen beiden in actie op de zondag. De Spanjaarden spelen na de winst van de UEFA Super Cup tegen Eintracht Frankfurt (2-0) de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen U.D. Almeria. Voor de Duitsers is het alweer het tweede duel, thuis tegen VfL Wolfsburg. Op Unibet staan mooie odds voor je klaar.

U.D. Almeria – Real Madrid: Real wint en Karim Benzema scoort (1.95)

Real Madrid speelde afgelopen woensdag nog in Helsinki tegen Eintracht Frankfurt om de UEFA Super Cup en neemt het zondagavond alweer op tegen La Liga-promovendus Almeria. Real – de regerend landskampioen – zal de competitie weer sterk willen openen. Dat zal het naar alle waarschijnlijkheid gaan doen aan de hand van Benzema. De Franse topschutter liet woensdag al zien dat hij vrolijk verder gaat met waar hij vorig seizoen gebleven was: scoren. Op Unibet kan je je inzet nagenoeg verdubbelen wanneer je Real laat winnen met een doelpunt van Benzema.

Bayern München – VfL Wolfsburg: Bayern wint met minimaal drie doelpunten verschil (1.93)

De eerste wedstrijd van Bayern in het nieuwe Bundesligaseizoen was er één om niet snel te vergeten. Net als Real speelde de club tegen Eintracht Frankfurt, dat flink wat nachtmerries heeft overgehouden aan het treffen. De ploeg van Julian Nagelsmann verscheurde de Europa League-winnaar met huid en haar (1-6). Bij rust stond het zelfs al 0-5 voor Der Rekordmeister. Dat de Bayern-messen geslepen zijn, staat dus vast. Wolfsburg mag op haar beurt de borst nat maken. Op Unibet kan je je inzet nagenoeg verdubbelen wanneer Bayern met minimaal drie doelpunten verschil wint.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.