Ten Hag 4-0 (!) achter met United na horrorhelft, 'Sacked in Morning' klinkt al

13-08-2022 19:08
275

Erik ten Hag is hard op weg naar een beschamende nederlaag bij Brentford met Manchester United. Alles wat er mis kan gaan, gaat mis bij The Red Devils. Ten Hag en co. staan bij rust dan ook al met 4-0 (!) achter.

Na de nederlaag van vorige week tegen Brightion & Hove Albion weet Ten Hag wat hem te doen staat bij Brentford: alleen winnen telt. Die opdracht lijkt echter na éé helft al onmogelijk te zijn geworden. United wordt weggeblazen door Brentford en moest al vier tegengoals slikken. Vanaf de tribunes klinkt het 'Sacked in the Morning' al, wat uiteraard gericht is aan Ten Hag.

Doelman David de Gea zag er bij de eerste en derde treffer erg slecht uit, terwijl Christian Eriksen niet vrijuit ging bij de 2-0. United nam daarna risico, waardoor de defensie helemaal open lag. Brentford-aanvaller Bryan Mbeumo maakte daar dankbaar gebruik van en maakte de vierde treffer voor de thuisploeg.

Ten Hag zal in de rust een plan moeten bedenken om de schade in ieder geval niet nog verder op te laten lopen. Wie weet zit er zelfs een comeback in het vat, al is dat met het huidige United-spel eigenlijk ondenkbaar. Als The Red Devils verliezen, dalen ze af naar de onderste regionen van de Premier League.