'Man United wordt verscheurd, niet te geloven: dit is de vernietiging van de club'

'Man United wordt verscheurd, niet te geloven: dit is de vernietiging van de club'

13 augustus - 19:45
104

Clubicoon Garry Neville is logischerwijs geschrokken van de eerste heft bij Brentford-Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag komt dramatisch voor de dag en staat na 45 minuten al met 4-0 achter. Het lokale Manchester Evening News geeft iedere speler van United een nul voor de eerste helft.

"Ik dacht dat Manchester United beter zou zijn, maar er wordt met ze gespeeld, ze worden verscheurd", zegt Neville bij Sky Sports. "Dit gewoon niet te geloven. Ik probeer te bedenken wat ze goed hebben gedaan in deze wedstrijd, maar ik kom op niets uit. Geen loopacties, geen voorzetten, geen passes: helemaal niks. Dit is de vernietiging van Manchester United."

Manchester Evening News is ook genadeloos na de eerste 45 minuten van Man United: de krant geeft iedere speler een nul als cijfer. MEN schrijft dat doelman David de Gea een 'huilebalk' is, Lisandro Martínez 'uit de diepte' speelde en Luke Shaw 'schandalig' was.

Ten Hag heeft in de rust ook ingegrepen: Martínez, Shaw en Fred keren niet meer terug op het veld. Raphaël Varane, Tyrell Malacia en Scott McTominay moeten het tij zien te keren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie