'Mijn vriendin heeft echt verstand van voetbal: vandaag kan ik thuiskomen'

'Mijn vriendin heeft echt verstand van voetbal: vandaag kan ik thuiskomen'

14 augustus - 17:35
25

Virgil Misidjan maakte zondag tegen Fortuna Sittard (3-0) zijn eerste competitiegoal sinds april voor FC Twente. Dat was nodig ook, want het thuisfront was er wel klaar mee.

Misidjan wordt naar eigen zeggen regelmatig de les gelezen door zijn kritische vriendin. "Jij altijd met die nutteloze kunstjes, zegt ze dan", vertelt hij lachend aan TC/Tubantia. "Wij zijn al vanaf het begin van mijn carriere bij elkaar en zij kent mij precies en ze heeft echt verstand van voetbal. Geloof me, ik heb geen druk van een concurrent nodig. Die druk krijg ik van thuis wel."

Het ontbrak Misidjan aan rendement, maar zondagmiddag wist hij zijn frivoliteit te koppelen aan een prachtgoal. "Ik kan vandaag thuiskomen", reageert de aanvaller met een knipoog. Eerder deze week zag hij Christos Tzolis, de andere linksbuiten in de Twente-selectie, twee keer scoren tegen FK Cucaricki. "Mijn zaakwaarnemer zei het ook het ook nog tegen me: de voetbalwereld is keihard. Je kunt nog zulke acties hebben hebben, als je niet scoort ga je er uit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie