Strand Larsen baalt van clubleiding FC Groningen: 'Ze staan nergens voor open'

Strand Larsen baalt van clubleiding FC Groningen: 'Ze staan nergens voor open'

14-08-2022 17:39
165

Jorgen Strand Larsen baalt van de handelswijze van FC Groningen, dat in zijn ogen 'nergens voor openstaat'. De Noorse spits zegt het niet met zoveel woorden, maar lijkt aan te sturen op een vertrek.

Meerdere clubs, waaronder het Engelse Middlesbrough, zijn concreet geïnteresseerd in Strand Larsen. Er wordt gesproken over biedingen van rond de tien miljoen euro. "Het is nog niet zo dichtbij, als ik eerlijk ben", zegt Strand Larsen tegen ESPN. "Er is interesse van een aantal clubs. Ik ben een beetje teleurgesteld in hoe de club met de situatie omgaat. Er zijn serieuze biedingen en als het kleine biedingen waren zou ik hier niet teleurgesteld staan. Voor iedere speler van 22 die graag de volgende stap wil zetten is het teleurstellend om te zien dat Groningen alles afwijst en nergens voor openstaat. Dat is teleurstellend."

"Ik hou van Groningen en zou best willen blijven, maar we spelen geen Champions League, in een topvijf-competitie of in Engeland. Vroeg of laat wil ik een stap maken. Het heeft niets te maken met de supporters of dat ik hier niet wil blijven, maar over mijn toekomst. Op dit moment ben ik een beetje teleurgesteld in de club", vervolgt Strand Larsen.

Strand Larsen lijkt de stap toch graag te willen zetten. "Toen ik naar de club kwam had ik als doel om zoveel mogelijk uit mezelf te halen. Nu er serieuze biedingen op tafel liggen, vind ik dat de club de situatie beter moet aanpakken. Ook voor mijn carrière. Het gaat niet per se om vertrekken, maar om respect richting mij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie