'Ik zou het vervelend vinden als Erik ten Hag snel het veld zou moeten ruimen'

'Ik zou het vervelend vinden als Erik ten Hag snel het veld zou moeten ruimen'

14 augustus - 21:25
66

Willem van Hanegem hoopt van ganser harte dat Erik ten Hag erin slaagt om Manchester United op de rails te krijgen. Het aantal punten na de eerste twee Premier League-wedstrijden: nul. Van Hanegem ziet het met lede ogen aan.

In de eerste wedstrijd was Brighton & Hove Albion te sterk en zaterdag werd verloren van Brentford. De sfeer op Old Trafford is dramatisch. 'Manchester United staat onderaan in de Premier League en ik kreeg een beetje het idee dat die situatie mensen blij maakt. Tot die categorie behoor ik niet. Ik zou het vervelend vinden als Erik ten Hag snel het veld zou moeten ruimen. Maar toen Frank de Boer sneuvelde bij Inter en later in recordtempo bij Crystal Palace en Mark van Bommel bij VFL Wolfsburg, toen zag je hier en daar ook triomfantelijke gezichten', aldus Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

'Ik hoop dat Ten Hag de tijd krijgt. Dat neemt niet weg dat zijn start op sportief vlak dramatisch verloopt. Brighton en Brentford, dat leek perspectief te bieden. Met nul punten nu tegen Liverpool, terwijl de club al in de fik staat; het is niet best', vervolgt Van Hanegem.

De Kromme vindt het raar dat veel spelers waar Ten Hag ooit eens mee gewerkt heeft aan Manchester United worden gelinkt. 'Zou ik niet doen en zeker niet bij Manchester United. Lisandro Martínez werd nu al afgebrand en dat rekenen ze de trainer die met hem heeft gewerkt extra aan.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie