'Ajax-fans smeken afgetrainde Ihattaren om terugkeer, spelmaker zegt dat goedkomt'

'Ajax-fans smeken afgetrainde Ihattaren om terugkeer, spelmaker zegt dat goedkomt'

15-08-2022 06:53
258

Mohamed Ihattaren was zondag erg populair onder de Ajax-fans, stelt De Telegraaf. De twintigjarige linkspoot was aanwezig bij Ajax-FC Groningen en supporters smeekten hem om terug te keren in de Amsterdamse hoofdmacht. Volgens Ihattaren zelf komt dat wel goed.

Het verhaal rond Ihattaren is inmiddels bekend: hij was ver op zijn weg terug bij Ajax, maar maakt nu alweer een tijdje geen deel uit van de A-selectie. De creatieveling zou omgaan met jongens uit het criminele circuit en werd naar verluidt ook bedreigd. Toch liet Ihattaren wel zijn gezicht zien in de Johan Cruijff Arena, tijdens het treffen met Groningen.

De Telegraaf stelt dat de aanvallende middenvelder een 'afgetrainde' indruk maakte. Ook was Ihattaren nog altijd populair onder de fans, die hem smeekten om terug te keren bij het eerste elftal. Ihattaren reageerde koeltjes met 'komt goed, komt goed'.

De geboren Utrechter wilde verder niet officieel op de situatie reageren. Ajax en Ihattaren zijn momenteel met elkaar in gesprek over een mogelijke terugkeer in de selectie en de manier waarop dat moet gebeuren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie