'Gakpo lijkt voorlopig gewoon bij PSV te blijven, ondanks Man United-interesse'

'Gakpo lijkt voorlopig gewoon bij PSV te blijven, ondanks Man United-interesse'

15 augustus - 07:25 Laatste update: 15:43
173

Manchester United toont 'sluimerende interesse' in Cody Gakpo, maar alles wijst er momenteel op dat de Eintovenaar gewoon in actie gaat komen tegen Rangers FC. PSV denkt dat Gakpo zich prima kan focussen op de belangrijke ontmoeting met de Schotten, meldt het Eindhovens Dagblad.

Man United heeft nog geen officieel bod uitgebracht op Gakpo. De Oranje-international en/of zijn management hebben wel al contact gehad met manager Erik ten Hag. Toch lijkt een transfer momenteel niet dichtbij: als er rondom het tweeluik met Rangers geen 'gekke dingen' gebeuren, dan is Gakpo bij beide ontmoetingen gewoon van de partij.

Mocht Gakpo uiteindelijk toch vertrekken, dan is het duidelijk dat hij het transferrecord van PSV zal moeten verbreken. Het is ook geen geheim dat de linksbuiten een langer verblijf bij PSV gaat overwegen, als de Eindhovenaren zich plaatsen voor de Champions League. Een voor club en speler 'niet te weigeren bod' zou dan wel nog roet in het eten kunnen gooien.

PSV en Gakpo zullen zich nu vol moeten focussen op Rangers. Dinsdag staat de eerste ontmoeting op Ibrox op de planning, volgende week woensdag volgt de return in Eindhoven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie