'Samba has arrived': Feyenoord heeft beet en presenteert twaalfde zomeraanwinst

'Samba has arrived': Feyenoord heeft beet en presenteert twaalfde zomeraanwinst

17 augustus - 17:00 Laatste update: 17:18
264

De kogel is door de kerk: Feyenoord heeft zijn twaalfde aanwinst van deze transferwindow definitief binnen. Igor Paixão verlaat het Braziliaanse Coritiba FC om in Rotterdam te kunnen voetballen. De Braziliaan heeft een contract tot de zomer van 2027 getekend.

De transfer van Paixão hing al even in de lucht: de 22-jarige linksbuiten is al even in Nederland en zat ook op de tribune bij Feyenoord-sc Heerenveen (0-0). Nu is de deal definitief. Daarmee heeft trainer Arne Slot een extra optie op de linkerflank bij Feyenoord, naast Oussama Idrissi, Patrik Walemark en Javairô Dilrosun.

Paixão is alweer de elfde zomeraanwinst van Feyenoord. Het is niet helemaal duidelijk wat de Stadionclub precies betaalt voor de Zuid-Amerikaan. Het hoogste bedrag dat wordt genoemd is acht miljoen euro. Dit seizoen was Paixão goed voor vier goals en vier assists in achttien competitieduels bij Coritiba.

In Rotterdam gaat Paixão spelen met rugnummer veertien. "Het is een grote droom voor mij die uitkomt om voor een grote Europese club als Feyenoord te spelen", zegt hij tegen de clubkanalen. "Ik heb er hard voor gewerkt om te staan waar ik nu sta en ben klaar om het team te helpen, zowel binnen als buiten het veld. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de groep met mijn manier van spelen." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie