Liverpool en Juventus aan de bak: fraaie wedcombo voor goals Núñez en Vlahovic!

Liverpool en Juventus aan de bak: fraaie wedcombo voor goals Núñez en Vlahovic!

15-08-2022 14:00 Laatste update: 18:29

ADVERTORIAL - Wellicht is maandag niet een klassieke voetbaldag, maar ook vanavond staan weer twee topwedstrijden op het menu. Liverpool ontvangt Crystal Palace op Anfield en Juventus treft Sassuolo in Turijn. Bookmaker Unibet heeft een fraaie wedcombo klaarstaan voor topspitsen Darwin Núñez en Dusan Vlahovic

Liverpool ontvangt het Londense Crystal Palace en zal zich willen revancheren voor de teleurstellende seizoensouverture. Op bezoek bij promovendus Fulham FC kwam de ploeg van Jürgen Klopp niet verder dan een gelijkspel, mede omdat Aleksandar Mitrovic het op zijn heupen had. De Serviër scoorde twee keer en Liverpool moest genoegen nemen met een punt. The Reds zijn duidelijk de favoriet tegen The Eagles en dat is terug te zien in de odds: Liverpool kent een odd van 1.25 voor een overwinning, terwijl Crystal Palace een odd van maar liefst 16.00 kent. 

Wedden

Meer odds

Núñez heeft tot nu toe de verwachtingen waar weten te maken op Anfield. De Uruguayaan kwam voor 75 miljoen euro over van Benfica en was met een doelpunt en een assist van onschatbare waarde tegen Fulham. Op een treffer van Núñez staat een odd van 1.87. Opent de spits de score? Dan pak je me een odd van 4.25 ruim vier keer je inleg terug. Nog geen account bij Unibet? Goed nieuws! Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Juventus begint maandag aan de eerste wedstrijd van het seizoen en treft US Sassuolo. Aanwinsten Paul Pogba en Ángel Di María stonden deze transferperiode in de schijnwerpers, maar de hoop zal vooral zijn gevestigd op Vlahovic. De Servische spits kwam in januari over van ACF Fiorentina en stelde geen moment teleur. Vlahovic was vorig seizoen goed voor 24 treffers en vijf assists in 36 wedstrijden, waarmee een odd van 1.81 voor een doelpunt van de goaltjesdief logisch is. Opent Vlahovic de score? Dan krijg je 4.20 keer je inzet terug. 

Met een wedcombo vallen alle bovenstaande zaken te combineren en valt je odd hoger uit. Winnen Liverpool en Juventus en scoren beide topspitsen? Met die combinatie pak je 4.54 keer je inzet! Winnen beide ploegen, scoort Vlahovic en opent Núñez de score? Met een odd van 10.35 pak je dan ruim tien keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.