L'Équipe: Neymar en gefrustreerde Mbappé liggen al overhoop bij PSG

L'Équipe: Neymar en gefrustreerde Mbappé liggen al overhoop bij PSG

15 augustus - 12:26
78

Paris Saint-Germain is flitsend aan het nieuwe seizoen begonnen, maar de onrust is nooit ver weg in het Parc des Princes. Kylian Mbappé en Neymar zouden elkaar op dit moment niet kunnen luchten of zien. Dat meldt L'Équipe.

Bij de 5-2 zege van PSG op Montpellier kwamen de spanningen tussen de twee supersterren aan de oppervlakte. Mbappé trainde afgelopen week al elke dag met een donderwolk boven zijn hoofd. Dat werd wel opgemerkt door zijn teamgenoten, maar de exacte reden was hen onbekend.

Nadat hij zaterdagavond tegen Montpellier een penalty miste, had Mbappé in theorie ook de tweede moeten nemen. Neymar eiste de bal echter op en schoot raak. De technische staf van PSG vond dat geen probleem, gezien de goede vorm van de Braziliaan.

Toch was het de druppel die de emmer deed overlopen voor Mbappé, die een opvallende gefrustreerde indruk maakte in het restant van de thuiswedstrijd. Neymar was niet bepaald onder de indruk van dat gedrag en besloot een aantal tweets te liken, waarin Mbappé door de mangel werd gehaald.

Het is voor trainer Christophe Galtier en technisch directeur Luis Campos aanleiding om in gesprek te gaan Mbappé en Neymar. Het is de bedoeling dat de twee de strijdbijl begraven, al wordt dat volgens L'Équipe nog geen gemakkelijke klus. Mbappé zou deze zomer niet tegen een vertrek van Neymar zijn geweest en daar heeft de Braziliaan naar verluidt lucht van gekregen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie