'Twente wil topdrie niet aanvallen en complimenten voor onderhandelingsstrategie'

'Twente wil topdrie niet aanvallen en complimenten voor onderhandelingsstrategie'

15 augustus - 15:50
129

De verwachtingen rond FC Twente zijn dit seizoen misschien wel hoger dan vorig seizoen. Maar of de topdrie aangevallen kan worden? Dat vinden ze in Enschede niet. Het 'nieuwe' Twente kwam ter sprake in de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast.

Er zit weer volop muziek in Twente en dat is wel eens anders geweest. "Complimenten voor het elftal wat er nu staat. Streuer heeft Vlap kunnen halen en Steijn transfervrij binnengehaald, Van Wolfswinkel ontpopt zich weer tot smaakmaker, Brenet blijft behouden, Misidjan is geweldig, Tzolis viel geweldig in..", zegt presentator Dennie van Laar.

De kans bestaat wel dat Ramiz Zerrouki nog weggaat. Hij staat hoog op de lijst bij Feyenoord als mogelijke vervanger van Fredrik Aursnes. "Dan krijg je weer de vraag of Zerrouki de één-op-één vervanger is van Aursnes. Ik vind van niet. Helemaal omdat zes miljoen euro niet genoeg zou zijn. Dat vind ik veel geld voor Zerrouki", vult Lars Teunissen aan.

"Complimenten voor de onderhandelingsstrategie van FC Twente, want die geven helemaal niets toe. Dat doet Jan Streuer heel goed, vind ik. In de media aangeven dat ze 'uit beleefdheid' in gesprek gaan en dan ook gewoon niets toegeven omdat ze niet willen verkopen. Met dit elftal kan Twente zomaar derde worden", zegt Tim van Duijn.

"Roep dat maar niet in Enschede. Ron Jans vond het apart toen ik vroeg of Twente de topdrie aan kan vallen", countert Teunissen. "Dat vond hij een rare vraag. Ik vind het juist niet meer dan logisch dat als je vorig seizoen vierde wordt en je goed inkoopt, je ambities hebt. Van Wolfswinkel zei trouwens hetzelfde. Die vindt het niet raar als Twente dit seizoen zesde of zevende wordt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie