Feyenoord haalt doelman Wellenreuther op huurbasis terug naar Eredivisie

Feyenoord haalt doelman Wellenreuther op huurbasis terug naar Eredivisie

16 augustus - 15:02 Laatste update: 15:08
123

Timon Wellenreuther is de volgende zomerversterking van Feyenoord. De Duitse doelman komt op huurbasis over van Anderlecht, waar zijn contract nog twee jaar doorloopt.

Wellenreuther doorliep maandag de medische keuring en zal tot het einde van het seizoen voor Feyenoord keepen. De Rotterdammers zien in de 26-jarige Duitser een geschikte stand-in voor eerste doelman Justin Bijlow. Wat de transfer betekent voor Ofir Mariano, is afwachten. De 32-jarige Israëliër verving Bijlow vorig seizoen regelmatig.

De oud-doelman van Willem II kijkt uit naar zijn nieuwe club. "Ik voel me erg goed, ben trots om dit shirt nu te mogen dragen", zegt Wellenreuther op de clubsite van Feyenoord. "Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen", besluit de doelman. De doelman krijgt rugnummer 22 en sluit deze week aan bij de selectie. 

Wellenreuther stond in twee periodes precies honderd keer onder de lat bij Willem II. Feyenoord versterkte zich deze zomer al met tien spelers: Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber. Ook Igor Paixão is in aantocht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie