Belgische media: Vormer lijkt hard op weg naar de uitgang bij Club Brugge

Belgische media: Vormer lijkt hard op weg naar de uitgang bij Club Brugge

15 augustus - 21:07
37

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat Ruud Vormer bezig is aan zijn laatste weken bij Club Brugge. De Nederlander zat afgelopen weekend niet in de selectie van Blauw-Zwart en kwam met een pittige reactie op Instagram. Inmiddels zoekt hij al naar een oplossing.

'Ik kan helaas alleen maar accepteren dat ik buiten de selectie val. Ik zal alles blijven geven en hoop het respect te krijgen dat ik verdien', schreef Vormer. Volgens Het Laatste Nieuws heeft het management van Vormer lijntjes uitgegooid richting clubs uit het buitenland.

"Ik weet honderd procent zeker dat het voor hem geen leuk weekend is geweest", vertelde Club Brugge-trainer Carl Hoefkens afgelopen weekend. "Niet enkel deze week, maar ook daarvoor hebben we met hem over de situatie gesproken. Het is zoals het is."

Volgens Belgische media is de kans groot dat Vormer vertrekt bij Club Brugge, al bestaat er voor zover bekend nog geen concrete belangstelling. Hij heeft nog een contract voor één jaar. Vormer kwam acht jaar geleden in België terecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie