'Wolverhampton Wanderers breekt transferrecord voor middenvelder (23)'

'Wolverhampton Wanderers breekt transferrecord voor middenvelder (23)'

16 augustus - 09:15
26

Wolverhampton Wanderers staat op het punt om een megatransfer af te ronden. Het heeft een akkoord bereikt met Sporting Portugal over de transfer van Matheus Nunes, een 23-jarige middenvelder uit Portugal.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is er met de transfer een totaalbedrag van maar liefst vijftig miljoen euro gemoeid, waarmee Nunes de duurste speler ooit wordt voor Wolverhampton. Het record stond op naam van Fábio Silva, een andere Portugees. Hij kostte veertig miljoen euro. Volgens Portugese media betaalt Wolverhampton 45 miljoen vast en vijf miljoen aan bonussen voor Nunes. 

De middenvelder heeft het aanbod van Wolverhampton inmiddels geaccepteerd. Hij kan in Engeland voor vijf seizoenen tekenen en stapt spoedig op het vliegtuig om zich medisch te laten keuren. Daarna kan de deal naar buiten worden gebracht.

Nunes brak twee seizoenen geleden door bij Sporting, nadat hij het jaar daarvoor al tot tien wedstrijden kwam op het hoogste niveau van Portugal. Naar verluidt zaten meerdere clubs achter hem aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie