'United schakelt door na stroeve onderhandelingen De Jong en kijkt naar Madrid'

'United schakelt door na stroeve onderhandelingen De Jong en kijkt naar Madrid'

16-08-2022 16:32 Laatste update: 21:35
64

Manchester United is de hoop op Frenkie de Jong langzaam aan het opgeven en is op zoek naar andere versterkingen op het middenveld. In die zoektocht zijn The Red Devils uitgekomen op Casemiro, die bij Real Madrid flinke concurrentie om zich heen ziet. 

Dat meldt MARCA dinsdag. United roerde zich de afgelopen tijd vooral voor een spits op de transfermarkt en toonde al interesse in Álvaro Morata, Pierre-Emerick Aubameyang, Raul de Tomas en Matheus Cunha, maar de komst van Frenkie de Jong wordt met de dag onzekerder. United heeft een bedrag van ruim tachtig miljoen euro gereserveerd voor de Nederlander, maar moet op een gegeven moment toch de knoop doorhakken als het geen akkoord weet te bereiken. 

Casemiro is al jarenlang een vaste basisspeler op het middenveld van Madrid met Toni Kroos en Luka Modric. De drie middenvelders beginnen echter op leeftijd te raken en met de komst van Aurélien Tchouaméni is de Braziliaan niet meer zeker van zijn basisplek. In het openingsduel van Real Madrid moest Casemiro het al met een invalbeurt doen. Naast Tchouaméni is ook Eduardo Camavinga bezig aan een opmars in Madrid: de middenvelder kwam in 2021 over van Stade Rennes. 

Trainer Carlo Ancelotti onderhoudt een goede band met Casemiro, die al sinds 2015 actief bij De Koninklijke, en ziet de middenvelder liever niet vertrekken. United heeft nog geen officieel bod gedaan op de Braziliaan, maar moet er rekening mee houden dat De Jong niet op Old Trafford verschijnt. 

No Poll