Wellenreuther: 'In zijn tijd bij AZ was Arne Slot ook weleens boos op mij'

Wellenreuther: 'In zijn tijd bij AZ was Arne Slot ook weleens boos op mij'

16-08-2022 17:47
35

Als het aan Timon Wellenreuther ligt blijft de samenwerking met Feyenoord niet beperkt tot één seizoen. De Rotterdammers huren de 26-jarige doelman één seizoen van Anderlecht, maar bedongen tevens een optie tot koop.

Wellenreuther is bekend met de Eredivisie, aangezien hij ruim honderd duels keepte voor Willem II. "Ik ben blij om nu weer naar een grote club te gaan", zegt de Duitser tegen Feyenoord TV. "Willem II was een heel fijne club, ik heb mijzelf daar kunnen laten zien. Dat was ook het plan voor mij: om mezelf te laten zien in Nederland."

Wellenreuther weet dat Justin Bijlow de eerste keus is in De Kuip, maar hij ziet zijn toekomst bij Feyenoord zonnig in. "Ik wil een lange tijd voor Feyenoord uitkomen. Ik wil wedstrijden in De Kuip spelen. Ik heb al in dit stadion gespeeld, maar dat was tegen Feyenoord. Nu hoor ik bij Feyenoord en dat maakt me blij en het voelt fantastisch."

De sluitpost kijkt ernaar uit om met Arne Slot te werken. "Arne en ik hebben al een aantal keer gesproken en berichten naar elkaar gestuurd. Ik houd van het type persoon dat hij is en kijk er erg naar uit om met hem te werken. In zijn tijd bij AZ was hij ook weleens boos op mij. Ik heb niet van hem verloren toen hij daar de trainer was. Dat is wel een mooi verhaal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie