Schmidt staat voor laatste Champions League-horde: fraaie odds voor Benfica-zege!

Schmidt staat voor laatste Champions League-horde: fraaie odds voor Benfica-zege!

17-08-2022 20:00 Laatste update: 20:00

ADVERTORIAL - Roger Schmidt is met Benfica, net als PSV, nog één tweeluik verwijderd van Champions League-voetbal. De Portugese topclub neemt het op tegen Dynamo Kiev en trapt woensdagavond vanwege de situatie in Oekraïne af in Polen. Schmidt is goed begonnen aan het seizoen en bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor een overwinning van As Águias!

Benfica is tot nu toe foutloos in de Primeira Liga na zeges op Arouca (4-0) en Casa Pia (0-1). In de vorige voorronde van de Champions League werd FC Midtjylland met twee ruime overwinningen (4-1 en 1-3) aan de kant gezet. Tot nu lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor Schmidt en dat is terug te zien bij de bookmakers. Op een uitzege van Benfica staat een odd van 1.70, terwijl de Oekraïense club een odd van 4.90 kent. 

De Portugese topclub nam onlangs afscheid van Darwin Núñez, die voor een waanzinnig bedrag naar Liverpool FC vertrok. De Uruguayaan beleefde een topseizoen in Portugal en bij Benfica lijkt Gonçalo Ramos nu voor de doelpunten te gaan zorgen. De Portugese spits staat in de belangstelling van Newcastle United en Wolverhampton Wanderers en scoorde dit seizoen drie keer in twee wedstrijden. Een treffer van Ramos kent een odd van 2.55. Opent de spits de score? Dan pak je met een odd van 5.40 ruim vijf keer je inzet. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Bookmaker Unibet heeft ook een fraaie boosted odd klaarstaan voor Benfica! Wint de ploeg van Schmidt, vallen er drie of meer doelpunten en scoort Ramos? Daar staat een odd op van 4.40. Let wel op: boosted odds zijn alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

 

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.