FC Den Bosch verbaasd door uitspraken van Sneijder: 'Wij weten er niets van'

FC Den Bosch verbaasd door uitspraken van Sneijder: 'Wij weten er niets van'

17-08-2022 10:32
52

FC Den Bosch is verbaasd door Wesley Sneijder. De recordinternational beweert dat hij opnieuw benaderd is door Den Bosch, maar de Keuken Kampioen Divisie-club ontkent dat met klem.

"Het is een tijdje terug, maar een aantal weken geleden hebben ze zich langzaam weer gemeld", zei Sneijder dinsdagavond in de studio van RTL7. "Ik ben benieuwd waarmee ze komen. Ik heb gezegd: kom maar met iets en dan zien we het wel." Een dag later plaatst Den Bosch vraagtekens bij de uitspraken van Sneijder.

Een woordvoerder van de club is namelijk kraakheder in gesprek met Voetbal International. "Wij weten er niets van dat Sneijder door ons benaderd zou zijn. In elk geval is dat niet gebeurd door iemand die namens de club spreekt. Er zijn door officiële clubvertegenwoordigers geen avances gemaakt richting Sneijder."

In het verleden was er al sprake van een flirt tussen Sneijder en Den Bosch. Samen met geldschieter Ebert Dollevoet wilde de oud-middenvelder de club vooruit helpen. Van een functie bij FC Den Bosch is het echter nooit gekomen voor Sneijder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie