West Ham, Antwerp en Malmö komen in actie in Europa: pak vijf keer je inzet!

West Ham, Antwerp en Malmö komen in actie in Europa: pak vijf keer je inzet!

18-08-2022 12:00

ADVERTORIAL – Donderdagavond staan de eerste play-off wedstrijden voor de Europa League en Conference League op het programma. Onder meer Royal Antwerp FC, West Ham United en Malmö FF komen in actie. Wij hebben een mooie combinatieweddenschap voor je uitgezocht waarmee je vijf keer je inzet terug kan krijgen op Unibet!

Istanbul Basaksehir – Royal Antwerp: Royal Antwerp wint of speelt gelijk (1.76)

Het Antwerp van trainer Mark van Bommel en directeur Marc Overmars is eind juli al aan de Europese campagne begonnen. Nadat er in de voorrondes van de Conference League werd afgerekend met KF Drita en Lillestrom SK, is het geduchte Istanbul Basaksehir de laatste horde die zal moeten worden genomen. Laat de Belgische club nou net in vorm zijn: Van Bommel en de zijnen verloren dit seizoen nog geen enkele officiële wedstrijd en staan fier aan kop in de Belgische competitie. Dat de club uit de havenstad zijn ongeslagen status wil behouden, lijkt ons duidelijk. Op Unibet krijg je 1.76 voor wanneer Antwerp gelijkspeelt of wint. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

West Ham – Viborg FF: West Ham wint met minimaal twee doelpunten verschil (1.61)

Met West Ham tegen Viborg treffen de twee nummers zeven uit de Premier League en Superliga elkaar. The Hammers beleefden afgelopen seizoen een prima jaar, maar kende een valse start tijdens de opening van het nieuwe seizoen. Wedstrijden tegen Manchester City (0-2) en promovendus Nottingham Forest (1-0) gingen verloren. Voor Viborg is het nieuwe jaar al wat langer bezig. De Denen schakelden Thorshavn uit in de voorronde van de Conference League en wonnen drie van de vijf competitiewedstrijden. Toch denken we dat de kwaliteit van de Londenaren de doorslag gaat geven en dat West Ham de wedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil wint, valt dan ook niet uit te sluiten. Op Unibet vind je daar een odd van 1.61 terug.

Malmö FF – Sivasspor: Malmö FF wint de wedstrijd (1.75)

Malmö plaatste zich afgelopen seizoen nog voor de voorrondes van de Champions League, maar gingen daarin al snel ten onder tegen het Litouwse FK Vilnius Zalgiris. Na de uitschakeling rechtte de Zweedse club de rug: in de voorronde van de Europa League werd het Luxemburgse Dudelange verslagen. Voor Sivasspor is het seizoen wat minder goed begonnen. De Turken wonnen nog geen enkele officiële wedstrijd en verkeren dus niet echt in een heel beste vorm. Naar verwachting zal Malmö de kaas dan ook niet van het brood laten eten in hun eigen stadion. Op Unibet krijg je 1.75 voor een overwinning van Malmö.

Europa-combo Unibet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.