Transfercarrousel stokt: 'Ik heb geen enkele reden om weg te gaan bij AZ'

Transfercarrousel stokt: 'Ik heb geen enkele reden om weg te gaan bij AZ'

17 augustus - 18:11 Laatste update: 19:49
65

Tijjani Reijnders blijft gewoon bij AZ. Dat benadrukt hij op de persconferentie van woensdag in aanloop naar het duel met Gil Vicente. De geruchten over een mogelijk vertrekt drukt de middenvelder de kop in.

Reijnders kreeg er vorige week een geduchte concurrent bij in de persoon van Riechedly Bazoer. De 24-jarige middenvelder geldt bij FC Twente als mogelijke opvolger van Ramiz Zerrouki, die in de belangstelling staat van Feyenoord. Reijnders bevestigt de interesse van Twente, maar: "Ik zit hier op mijn plek, zeker. Over geruchten hoeven we het niet te hebben. Ik ben AZ-speler", zegt hij.

"Voor nu zit ik bij AZ. Ik heb het hier ook zeker naar mijn zin, dus voor mij is er geen enkele reden om weg te gaan. Dat is er nu uit", benadrukt Reijnders. In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen was hij een vaste waarde op het middenveld. De komst van Bazoer verandert daar niets aan, denkt hij. "Ik moet gewoon elke wedstrijd laten zien wat ik kan en het de trainer zo moeilijk mogelijk maken. Dat doe ik door zelf goed te spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie