'PSG wil potentiële Barça-deal kapen en meldt zich bij Manchester City'

'PSG wil potentiële Barça-deal kapen en meldt zich bij Manchester City'

17 augustus - 20:00
32

Paris Saint-Germain werkt aan de komst van Bernardo Silva, meldt The Times. De Parijzenaren hopen FC Barcelona, dat ook verregaande belangstelling heeft voor de Portugees van Manchester City, te slim af te zijn.

Silva zou niet onwelwillend tegenover een vertrek uit het Etihad Stadium staan. Een persoonlijk akkoord moet mede daarom niet voor problemen zorgen, klinkt het. PSG is bereid om omgerekend zeventig miljoen euro te betalen voor Silva, wiens contract bij City doorloopt tot de zomer van 2025. De regerend Frans landskampioen ziet de behendige middenvelder als een belangrijke speler om de eerste Champions League-eindzege mee binnen te halen.

Naast PSG wil ook Barcelona Silva overnemen van The Citizens, al liggen deze onderhandelingen complexer. Xavi Hernández heeft Silva hoog op zijn wensenlijstje staan, al kan de spelmaker pas komen als Frenkie de Jong wordt verkocht. Het lijkt er vooralsnog niet op dat de Oranje-international vertrekt uit Catalonië. 

Silva speelt sinds de zomer van 2017 voor City. Daarvoor kwam hij uit voor AS Monaco en Benfica. In Engeland legde hij onder meer viermaal beslag op de landstitel en won hij één FA Cup.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie