Geen perspectief voor ex-Ajacied in Duitsland: 'Ben het minst eerlijk tegen hem'

Geen perspectief voor ex-Ajacied in Duitsland: 'Ben het minst eerlijk tegen hem'

17 augustus - 22:59
82

Daley Sinkgraven hoeft niet meer te rekenen op speelminuten bij Bayer Leverkusen. Trainer Gerardo Seoane laat in gesprek met Kicker weten dat de Nederlandse linkervleugelverdediger uit de gratie is geraakt.

De oefenmeester van Bayer Leverkusen geeft op dit moment de voorkeur aan Mitchel Bakker en Piero Hincapié. Zij zullen samen moeten uitvechten wie de linksbackpositie mag gaan bekleden. Ondanks dat Sinkgraven niet direct in aanmerking komt voor speelminuten, heeft Seoane geen slecht woord over voor de ex-Ajacied. "Daley traint altijd goed. Van alle spelers ben ik misschien wel het minst eerlijk tegen hem", zegt hij tegenover Kicker.

Sinkgraven maakte in 2019 voor vijf miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayer Leverkusen. In zijn eerste jaren in Duitsland kon de verdediger nog rekenen op redelijk veel speelminuten. Trainer Peter Bosz, die hij nog kende uit zijn periode bij Ajax, had veel vertrouwen in de 27-jarige linkspoot. Mede door verschillende blessures brak Sinkgraven nooit echt door in Duitsland. Hij speelde tot op heden 66 officiële duels voor de Bundesliga-club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie