'Feyenoord werkt aan dertiende én veertiende aanwinst: transfers lijken dichtbij'

'Feyenoord werkt aan dertiende én veertiende aanwinst: transfers lijken dichtbij'

18 augustus - 09:15
457

Feyenoord maakt stappen om de dertiende én veertiende versterking van deze zomer binnen te halen. Dávid Hancko (Sparta Praag) en Ezequiel Bullaude (Godoy Cruz) moeten de overstap naar Rotterdam maken.

Feyenoord hoopt 'in de komende 48 uur vorderingen te maken' in de onderhandelingen over Hancko, meldt De Telegraaf donderdagochtend. De 24-jarige verdediger, over wie trainer Arne Slot en het hele scoutingsteam enthousiast zijn, moet de naar AFC Bournemouth vertrokken Marcos Senesi opvolgen in De Kuip.

Door de verwachte transfersom van - naar verluidt - meer dan zes miljoen euro, kan Hancko tot de duurste spelers van Feyenoord gaan behoren. Sparta Praag vroeg aanvankelijk tien miljoen, maar dat bedrag was onbespreekbaar voor de Rotterdammers. De transfer is nog niet afgerond, maar het is een teken dat er inmiddels wordt gesproken over de details.

Bullaude
Naast Hancko staat ook Bullaude op de nominatie om naar Feyenoord te komen. De Argentijnse middenvelder (21) is dicht bij een transfer, bevestigt Godoy Cruz-trainer Favio Orsi. "We weten dat we nog één of twee wedstrijden over hem kunnen beschikken en daarna vertrekt hij", laat Orsi weten in de Argentijnse media.

Hancko en Bullaude moeten de dertiende en veertiende zomerversterking van Feyenoord worden. Quinten Timber, Igor Paixão, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Marcos López, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Timon Wellenreuther gingen hen de laatste maanden voor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie