'Juventus zoekt akkoord met Barcelona en stelt Memphis ultimatum'

'Juventus zoekt akkoord met Barcelona en stelt Memphis ultimatum'

18 augustus - 09:30
77

Memphis Depay is nog steeds hard op weg naar Juventus, melden verschillende media. De Italiaanse grootmacht gaat donderdag proberen de komst van de Oranje-vedette af te ronden.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is er nog geen akkoord, maar gaan de onderhandelingen de goede kant op. Aan de hoofdrolspeler ligt het niet: Memphis zou al zijn jawoord aan Juventus hebben gegeven. Nu moet FC Barcelona nog groen licht geven.

Juventus wil Memphis transfervrij naar Turijn halen, maar Barça stribbelt vooralsnog tegen. Daarom lijken de Italianen water bij de wijn te doen: om een gratis vertrek interessanter te maken voor Barça, zal Juventus afzien van een deel van de bonussen waar het nog recht op heeft na de transfer van Miralem Pjanic in 2020.

In de tussentijd voert Juventus wel de druk op. Het lokale Tuttosport maakt melding van een ultimatum voor Memphis. Mocht een akkoord de komende dagen uitblijven, dan zijn de Italianen bereid om door te schakelen naar alternatieven. Bologna-spits Marko Arnautovic geldt als Plan B.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie