Opmerkelijk transfernieuws van BILD: Cristiano Ronaldo wil naar Dortmund

Opmerkelijk transfernieuws van BILD: Cristiano Ronaldo wil naar Dortmund

18-08-2022 16:42 Laatste update: 17:08
202

Hoogst opmerkelijk transfernieuws uit Duitsland: Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Borussia Dortmund. Dat meldt het toonaangevende BILD donderdag.

De laatste dagen ging in Engeland en Spanje het gerucht dat Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes contact heeft met Dortmund over een mogelijke transfer. Het leek niet meer dan een losse flodder, maar BILD claimt meer te weten: volgens het Duitse medium wil Ronaldo naar BVB.

Al de hele zomer probeert Ronaldo een vertrek bij Manchester United te forceren. Hij miste een groot deel van de voorbereiding, volgens de officiële lezing vanwege familie-omstandigheden, maar het is duidelijk dat de Portugees niet happy is en in de Champions League wil spelen, iets wat Erik ten Hag en de zijnen hem niet kunnen bieden.

Het probleem: er is geen koper. Chelsea, FC Barcelona, Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus, Internazionale, AC Milan, Atlético Madrid én zijn oude club Real Madrid zouden Ronaldo allemaal hebben afgewezen. Na de slechte seizoenstart in Manchester lijkt het kamp-Ronaldo nog één poging te wagen om weg te komen en Dortmund is daar gevoelig voor, aldus BILD.

De Bundesliga is naast de Ligue 1 de enige top-vijfcompetitie die nog ontbreekt op het spelerspaspoort van Ronaldo. Of de flirt tussen Ronaldo en Dortmund kans van slagen heeft, is de vraag. BVB versterkte zich na de schokkende kankerdiagnose van Sébastien Haller al met de 34-jarige spits Anthony Modeste, om nog maar te zwijgen over het financiële plaatje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie